MALATYA / YEŞİLYURT - Turgut Özal Özel Eğitim Ortaokulu

Ekm

İl Milli Eğitim Müdürümüz ve ilçe Milli Eğitim Müdürümüzün Okulumuza Olan Ziyareti

May

Her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan "Engelliler Haftası" dolayısıyla okulumuz öğrencilerinin hazırladıkları resimlerin ve el ürünlerinin yer aldığı serginin açılışı Malatya Park AVM'de gerçekleştirildi.

Nis

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 1920 yılında Türk Milletinin bağımsızlığı yolunda attığı ilk adım olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 102. yıl dönümünü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladık.

Mrt

Milli şairimiz Mehmet Akif ERSOY´u rahmetle ve minnetle anarken, en güzel eseri olan İstiklal Marşımızın kabulünün 101. yılını okulumuzda yapılan törenle kutladık.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ü 83. ölüm yıl dönümünde okulumuzda düzenlenen törenle andık.

Kas

13 Ekim Dünya Afeti Azaltma Günü okulumuzda düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

May

Nis

26 Nisan Cuma günü Saat: 11.00´de açılışını gerçekleştirdiğimiz özel çocuklarımızın El Emeği Sergisi Cuma, Cumartesi ve Pazar günü üç gün boyunca Malatya Park AVM´de sergilendi.

Nis

Okulumuz öğrencilerinin de katıldığı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İçimdeki Ritim Çocuk Topluluğu Konseri Kongre Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.