MALATYA / YEŞİLYURT - Turgut Özal Özel Eğitim Ortaokulu

Kas

Ortaokul öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte öğrencilerimize hayvan sevgisinin önemini belirtmek üzere Malatya Büyükşehir Belediyesinin Orduzu'daki Hayvanat Bahçesini ziyaret ettik. Birçok hayvanı görme imkânı bulan öğrencilerimiz hayvanat bahçesi gezisinden memnun bir şekilde ayrıldılar. İlgileri ve destekleri için Malatya Büyükşehir Belediyesi nezdinde Şube Müdürü Sami Altaş beye ve ekibine teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz ortaokul ve meslek okulu öğrencileri için İnönü Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Pedodonti bölümünce ağız ve diş kontrolü yapıldı. Ayrıca Dr. Öğretim Üyesi Gülsüm Duruk tarafından öğrenci velilerimiz için ağız ve diş sağlığı hakkında bilgilendirici seminer verildi. Bu sosyal faaliyet etkinliği için İnönü Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Pedodonti bölümü nezdinde Dr. Öğretim Üyesi Gülsüm Duruk, Dr. Öğretim Üyesi Pınar Demir, Arş. Grv. Raziye Kuru ve ekibine okulumuz adına teşekkür ederiz.

Kas

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Makom Şube Müdürlüğü çalışanları tarafından okulumuzda doğal afetler ve doğal afetlerden korunma ile ilgili sunum yapıldı.

Nis

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri ve Daire Başkanlığı'na bağlı olarak faaliyet gösteren Trafik Eğitim Parkında öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte trafik eğitimine katıldık. Trafikteki tehlikelerden ve yol güvenliğinden bahsedildiği etkinlikte örneklerle nasıl güvenli bir şekilde karşıdan karşıya geçileceği ve kaldırımlarda yürünmesi gerektiği anlatıldı. Öğrencilerimizin merakla ve ilgiyle dinlediği trafik eğitimi araçlarla trafik uygulama alanında kısa yolculuklar yapılarak tamamlandı. İlgi ve alakaları için Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri ve Daire Başkanlığı nezdinde Trafik Eğitim Parkı görevlilerine teşekkür ederiz.